5 saker som jag önskar mig

1.
 One Tree Hill Säsong 4 - Blev fast i tvserien, tack vare mcdonalds, de erbjöd 8 avsnitt av One Tree Hill, (även det finns O.C., Lois och Clark och Gilmore Girls). Jag fick de första 4 avsnitt. Och kollade och blev fast. Nu har jag sett 1-3 säsong, men jag följer inte tevens takt, utan dvd-samlings takt. Så nu vill jag ha fjärde säsong.

2.  Handkräm  - Mina händer kommer att må bra av handkräm.

3. Friskis och Svettis - Jag har lovat mig att träna under 2008, nu tänker jag att jag ska köpa kortet snart och börja träna!

4.
 
 Duntäcke - Perfekt! Jag har redan jätteskön kudde, så jag behöver också jätteskön täcke!

5. Pengggggar - Ibland får man drömma om att man är miljardären, man kan hyra en kock, personlig tränare. Sen kan man köpa massor saker, kläder. Dröm vidare!

(Snart är Top Model Säsong 9, wie)


header

ärligt talat, det är min första header - och blev lite fint, men jag skulle göra bättre.

jag måste blogga mer oftare, när jag har asfin header (nästan asfin, men bättre). 

Dagens händelse; 

  28 days later (28 dagar senare) - Många säger att den är bra film med spännande handling, wie, nu filmen väntar på mig vid sängen. Jag tror att jag ska äta kolaglass och kolla på den, det blir fettgott!

image8Aqua Sensation (Nivea Visage) - Har köpt den idag, min hy mår inte bra. Så min hy behöver näring från krämen som jag har köpt idag, som vi behöver näring från maten. Får se om den fungerar på mig.

image9Aqua Cool Nivea Deodorant - Jag behöver den,


kolaglass väntar, hej.

RSS 2.0